top of page
  • Kim Pilon

“Ze brengen me terug naar mijn kern.”

Ze straalt duizend zonnestralen. Ze glundert en ik zie de twinkelingen in haar ogen. Vol inspiratie en bruisende energie om de volgende stap NU te zetten.

Prachtig, krachtig en stralend. Zo eindigen we de sessie met haar paarden.

Nog diezelfde dag schrijft ze erover:


“En dan komt mijn grote bruine merrie met haar kracht. Wat een krachtige stroom voel ik tussen haar en mijn hart. Wat een verbinding! Ze wijst me de weg naar de toekomst.


Mijn paarden helpen me op hun manier, vanuit zuivere energie. Ik ben dankbaar hiervoor en voor de inzichten die ze me geven, ondanks dat ik die niet altijd wil zien.


De lessen vind ik heel waardevol.

Ze brengen me terug naar mijn kern.

Ik heb het gevoel dat ik samen met hen alles aankan, alles kan overwinnen.”


Prachtig hoe krachtig deze inzichten zijn.


En het zijn haar eigen paarden die haar haar mogelijkheden laten zien. Die haar haar kracht laten voelen en haar volste potentieel laten ervaren. Haar eigen paarden die haar inspireren, laten glunderen, bruisen en twinkelen! En ik rij in gelukzaligheid naar huis.Wil jij dit ook ervaren? Laten we dan kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Plan hieronder direct wat in mijn agenda in. Geheel gratis natuurlijk.
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page