top of page
Mijn methode

 

Ik leer je het verschil herkennen tussen jouw intuïtie, emotie en ratio. Waardoor je kunt leven vanuit je ziel. In mijn coaching maak ik gebruik van 2 hele krachtige hulpbronnen. Namelijk de paarden die jouw binnenwereld spiegelen. En jouw eigen emoties die de brugfunctie hebben tussen jouw ziel, wie je werkelijk bent en wat je nu denkt of doet. 

Wat deze methode zo uniek maakt is de combinatie van paardencoach en emotiecoach! In combinatie met verdiepende oefeningen voor thuis om het echt te integreren.  

Paardencoaching in het open veld

We gaan aan de slag met mijn kudde IJslandse paarden. Ze nemen je mee op de meest bijzondere reis van je leven. De reis van je hoofd naar je hart. 

 

Paarden leven 100% intuïtief, ze spiegelen met hun lichaamstaal en energie, dát wat er bij jou van binnen gebeurt op zielsniveau. Ze zijn volledig aanwezig in het moment en oordelen niet. Voelbaar creëren ze een veilige ruimte waarin ze liefdevol aanwezig zijn. 

 

De paarden spreken in de sessie tot jouw diepste zijn. Tot jouw intuïtie. Tot jouw essentie, wie je in werkelijkheid bent. De paarden nodigen je uit om jezelf te verbinden en te openen voor de onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Zodat jij vanuit je kracht, vol zelfvertrouwen weer gaat creëren, manifesteren en volledig stralen! 

IMG_8805.JPG

"Paarden brengen aan het licht, dat wat diep van binnen in jou gezien wil worden."

Ger.jpg

"Emoties zijn antwoorden op vragen, waarvan je niet wist dat je ze stelde."

Vera Helleman.

Emotiesessies in de bijzondere ger.  

 

In het veld staat ook mijn traditionele Mongoolse Ger. Tijdens de sessie krijg je inzicht in je emoties en leer je ernaar te luisteren. Dit geeft je leven de verrijking die je zoekt! Het zorgt ervoor dat je meer geluk ervaart. Meer vreugde en verbinding en een enorme groei van je emotionele veerkracht. 

Leer hoe jouw eigen emoties je de weg naar geluk laten zien. Als je jouw emoties begrijpt en er naar luistert, komt je leven in een flow. Je gaat dan leven vanuit jouw essentie, je creëert een leven dat 100% bij je past. 

 

Emoties maken je onderbewuste bewust. Ze wijzen je de weg en geven de sleutels tot geluk. Je emoties begrijpen en ernaar luisteren geeft je een leven vol verwondering, vreugde, vrijheid, vervulling en voldoening. In de emoties ligt de sleutel, de sleutel naar de poort van geluk. In de emoties ligt het goud verscholen. Het blinkend gouden licht wat wil stralen door jou heen. Emoties geven aan hoe je de sluier kan optrekken om het witte licht volop door jou heen te laten stralen.

Image by Milan Popovic
“We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het heeft veroorzaakt.” Albert Einstein.

Coaching voor een Next Level Leven!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan een inspiratiegesprek met me in!

Lees bijzondere ervaringen van anderen...

Waterside Women

“Deze sessies zijn de Tony Chocolonely voor je ziel”

bottom of page