top of page
  • kimpilon

Helen paarden?

Een vraag die ik tot voorkort met nee zou beantwoorden. Vanuit mij achtergrond in de farmacie en de wetenschap, die gaat over het fysieke lichaam & causaal verband, de moleculen en de atomen.

En vanuit de leer van het Sjamanisme die zegt dat je al heel bent.


Maar ik kan er niet omheen. Ik zie het tijdens elke coach sessie gebeuren. Ik sta erbij er kijk ernaar. Ik zie het gebeuren.

Hoe? Dat weet ik niet (precies), maar ik zie de paarden veranderen in blik en focus. Ze transformeren en delen informatie. En ik zie wat het bij mensen doet op emotioneel vlak en op zielsniveau.


Zoals een professor zijn kennis deelt in taal deelt een paard haar kennis en wijsheid op een andere laag. De resultaten zijn verbluffend. Met m’n ratio kon ik er tot voorkort niet bij. Maar ik kan er niet omheen.


Alle materie is energie. Het begint met energie. En zou daar de sleutel liggen?

E= mc2 in de beroemde formule van Einstein?


De paarden spreken de taal van energie.

En die taal snappen we ook maar niet met ons hoofd maar wel met ons lichaam.


‘In the end’ maakt het niet uit hoe we het noemen: helen, bekrachtigen, je de route wijzen, energetisch werk. Want als cliënt ervaar je het. En op die laag is het “een diep weten” en hoeven we er geen woorden aan te geven.


Zoals een wegenkaart je richtingaanwijzers geeft voor de juiste weg naar een plek.

Vertelt een paard je de route naar verruiming om bij jouw kern te komen.


Thuiskomen in jeZelf.


En zo gebruiken wij de taal van de paarden.

De taal die onze ziel spreekt.In liefde

De Paarden & KimDit is wat mensen hebben ervaren:


"Ik kan zoveel voelen. ‘t voelt als thuiskomen. “Thuis bij mij.”

Dankjewel voor deze intense en bijzondere ervaring. Er is Behoorlijk wat geraakt en losgelaten. En sinds weken ben ik van mijn zenuwpijn af. 💙

Dank kan ik niet genoeg zeggen."

Susanne


"Het was zo bijzonder, en fijn om met jou en de kudde in contact te komen. En wat is er veel gebeurd! Zoveel inzichten maar ook zoveel heling van de paarden ontvangen. Het lukt me nog niet alles in woorden uit te drukken. Wat ik wel weet is dat mijn dankbaarheid voor deze dag onmeetbaar is."

Tom"Het was magisch, ontroerend, ongelooflijk, intens, verbindend en steunend. En wow, wat een prachtige boodschap hadden de paarden voor mij. Ik ben dankbaar en diep onder de indruk. Onvoorstelbaar wat paarden allemaal aanvoelen en door kunnen geven. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Zoiets bijzonders kun je alleen zelf ondervinden."


Louisa

88 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page