top of page

Dit is mijn verhaal

Breedbeeld zonder verhoudingen1.jpg

Ik ben Kim Pilon professioneel paardencoach en emotiedeskundige. En ik leer je het verschil ervaren tussen intuïtie, emoties en ratio. Dit doe ik op een zeer unieke manier. Door gebruik te maken van mijn kudde IJslandse paarden en je eigen emoties. Paarden brengen je terug naar je essentie. En je emoties zijn je spreekbuis van je ziel. 

Ik ben in contact gekomen met de wijsheid van de paarden en hoe die tot je ziel spreken. Hoe ongelooflijk wijs en intelligent deze edele dieren zijn. En hoe ze kunnen uitnodigen te openen om contact te maken met je ziel, om je hart te openen en te leven vanuit jeZelf. En dat je intellect daar dienstbaar aan is.  

Voorheen heb ik jarenlang als apotheker en docent op de universiteit gewerkt waarin mijn ongelooflijke passie is aangewakkerd om mensen te coachen, begeleiden en op te leiden. Mijn drijfveer is al mijn hele leven geweest om het leven te begrijpen. Als je het begrijpt kan je het ook toepassen.  

In 2018 belandde ik totaal onverwachts in een burn-out. En dit ben ik gaan onderzoeken. De focus op geneesmiddelen bleek niet helemaal meer te passen en ik kwam erachter dat ik vooral de mens erachter en het leven zelf nog veel interessanter vind. Dit heeft geresulteerd in een baan als professioneel paardencoach en EmotieCoach waarbij ik al mijn kernkwaliteiten (onderwijzen, opleiden en inzicht geven) gebruik en mijn unieke gave inzet.  

Ik zie nu hoe ik die optimaal kan inzetten om zo zelfexpressie te geven vanuit meZelf. Ik ben in contact gekomen met mijn ziel. En ik heb geleerd hoe ik naar mijn ziel kan luisteren.  

IMG_8823_edited_edited.jpg

Sinds de overstap heb gemaakt om als impact coach en trainer verder te gaan, heb ik prachtige en wonderbaarlijke paardencoach en emotiecoach sessies gegeven. Zo waanzinnig hoe we elke keer weer tot de kern komen. Tot de essentie. Ik zie hoeveel impact het heeft en hoe lang het doorwerkt. Dat mensen, maanden later, nog dagelijks aan hun sessie terugdenken.  

En dan kan ik alleen maar heel erg dankbaar zijn met mijn keuze om mijn baan als apotheker specialist op te zeggen om volledig te kiezen voor iets dat nu 100% bij mij past.  

Nu heb ik een leven vol vreugde, vrijheid, vervulling, verwondering & voldoening! 

En dat gun ik jou ook! 

De wereld heeft jouw unieke gave nodig! 

Wil jij dit ook ervaren?

Plan dan nu een gratis kennismaking met mij in, dan bespreken we wat bij jou past!

bottom of page